Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ζημιές σε καλιέργειες


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
                                    


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις ζημιών από τον καύσωνα στις καλλιέργειες φασολιών


Σημαντικές ζημίες προκλήθηκαν στις καλλιέργειες φασολιών σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ορεστίδος λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.
Οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημίες μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημίας λόγω καύσωνα στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ του Δήμου Ορεστίδος από τις 19/7/2012 έως τις 30/07/2012.
Για πληροφορίες: Όλγα Ζήση στο τηλέφωνο 2467351314 και Δημήτρης Τσολακόπουλος στο τηλέφωνο 2467351310.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΛΓΑ


ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΥΠΕΡ ΕΛΓΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012»

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΥΠΕΡ ΕΛΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ 2012.
ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ :
1) ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ,
2) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΓΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ,
3) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΓΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ/ΑΤΟΜΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ (Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ).

ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ (ΕΝΩΣΗ) ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ 2012, ΟΠΟΤΕ:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 24670 81886 ΚΑΙ 24670 81887 ΑΠΟ ΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 2:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (31-07-2012), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ
1) ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΑΕ 2012 ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ,
2) ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΑΕ 2012, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΤΗΛΕΦΩΝΑ 24670 81886 ΚΑΙ 24670 81887).

Συνέλευση που ΔΕΝ έγινε!!!

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στις 6/7/2012 η προγραμματισμένη συνέλευση των κατοίκων λόγω έλλειψης συμμετοχής. Δυστυχώς οι προσελθόντες για να συμμετάσχουν ήταν ελάχιστοι (λιγότεροι από πέντε). Έτσι κρίθηκε ότι ήταν η συνέλευση απρόσφορη και έπρεπε να αναβληθεί για ευθετότερο χρόνο. 
Βέβαια η σχεδόν παντελής έλλειψη συμμετοχής σε κορυφαίες δημοκρατικές διαδικασίες σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις όλων μας από τον Δήμο και την καθημερινή συμπεριφορά μας ως πολίτες μας προβληματίζει ιδιαίτερα.
Ελπίζουμε οι λόγοι της μη συμμετοχής ΔΕΝ είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για την πορεία της τοπικής μας κοινότητας αλλά άλλοι κυρίως επειγουσών εργασιών.
Απλά θέλουμε να επισημάνουμε ότι ίσως αξίζει να προβληματιστούμε όλοι μας για το πως θέλουμε να διαμορφώνεται η κοινοτική μας ζωή και να την κάνουμε πιο συμμετοχική, γιατί ξέρουμε από το παρελθόν ότι όπου μειώνεται η λαϊκή συμμετοχή αποδυναμώνεται η δημοκρατία και αναπτύσσονται αυταρχικές συμπεριφορές.
Στην επόμενη Συνέλευση που θα προσδιοριστεί σε προσφορότερο χρόνο, μπορούμε να δείξουμε τι είδους κοινοτική συνύπαρξη επιθυμούμε με την συμμετοχή μας και την κατάθεση της πρότασής μας.
Ιούλιος 2012
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου


Αναστάσιος Ε. Ντίνας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ & ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ:  ΠΕΜΠΤΗ  28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 21.00
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ:  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: 1.- Αναστάσιος Ντίνας  Πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου
                                  2.- Κων/νος Ευαγγέλου  Σύμβουλος τοπικού Συμβουλίου
                                  3.- Ελευθερία Κούτση- Δημητρίου Σύμβουλος τοπ. Συμβουλίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    Ο πρόεδρος λόγω έλλειψης γραμματέα.
      
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ: Πέτρος  Χατζής Αντιδήμαρχος Οικονομικών –Ι.Δραγούμη.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

1.-Αιτήματα Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Λαογραφικού Συλλόγου Αμπελοκήπων (ΠΕΛΣΑ).
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πιο πάνω θέμα είπε:
Ο ΠΕΛΣΑ με την από 11/6/2012 αίτησή του  προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Ορεστίδος ζητάει την θετική απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να προμηθευτεί τ’ αναφερόμενα σ’ αυτήν υλικά.
Επειδή τα αιτούμενα υλικά: α) είναι χρήσιμα και προάγουν τις δραστηριότητες του συλλόγου, β) θα τα προμηθευτούν από την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας με συμβολικό και ιδιαίτερα μικρό κόστος και γ) τέτοιες ενέργειες ενισχύουν την εθελοντική δράση και συνεργασία φορέων και Δήμου, προτείνουμε να ικανοποιηθεί το αίτημα του συλλόγου και να αναληφθεί από το δήμο η μεταφορά των υλικών και η καταβολή  της συμμετοχής στο κόστος των υλικών και σε περίπτωση αδυναμίας ή υψηλού κόστους, από κοινού με τον αιτούντα σύλλογο.
Ο ΠΕΛΣΑ με επίσης από 11/6/2012 αίτησή του  προς τον Δήμαρχο του Δήμου Ορεστίδος ζητάει να προβεί ο Δήμος στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ηλεκτροδοτηθεί ο δημοτικός χώρος αναψυχής «Τσιφλίκι».
Επειδή τα αναφερόμενα στην αίτηση είναι αληθή και ο χώρος αυτός μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο εάν ηλεκτροδοτηθεί προτείνουμε να γίνει δεκτό το αίτημα του συλλόγου και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου να ικανοποιηθεί.
Άλλη Πρόταση: ΟΧΙ
Τελική Απόφαση: ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ
2.- Αίτημα δημότη Πέτρου Χατζή του Χρήστου.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πιο πάνω θέμα είπε:
Ο ανωτέρω δημότης με την από 20/6/2012 αίτησή του ζητάει την επέκταση αγροτικού δρόμου στη θέση «κεφάλι» (πίσω από βιοτεχνία Α. Μητσιάδη) ο οποίος έγινε για την εξυπηρέτηση βιοτεχνικών – εμπορικών δράσεων ( HYUNDAI , A. MITSIADIS)  σε δημοτική έκταση, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση και εξυπηρετούνται υφιστάμενες αγροτικές ιδιοκτησίες μεταξύ των οποίων και δική του.
Επειδή το αίτημα είναι λογικό, νόμιμο και η ύπαρξη πρόσβασης θα βοηθήσει στην καλύτερη αξιοποίηση όλων των υφιστάμενων ιδιοκτησιών προτείνουμε να γίνει δεκτό αυτό και να επεκταθεί ο υφιστάμενος αγροτικός δρόμος στην δημοτική έκταση σύμφωνα με τα ισχύοντα από τεχνικής πλευράς που θα ορίσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου.
Άλλη Πρόταση: ΟΧΙ
Τελική Απόφαση: ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ
3.- Αίτημα δημότη Πέτρου Δήμτσιου του Ματθαίου.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πιο πάνω θέμα είπε:
Ο ανωτέρω δημότης με την από 2/6/2012 αίτησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο ζητάει να του παραχωρηθεί μέρος (δημοτική έκταση) έναντι Σούπερ Μάρκετ «METRO» προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια υπαίθριου στάσιμου εμπορίου(Καντίνα).
Επειδή, εξ όσων γνωρίζουμε, από την υφιστάμενη νομοθεσία ΔΕΝ προβλέπεται παραχώρηση δημοτικής περιουσίας ως ανωτέρω προτείνουμε ν’ απορριφτεί το αίτημα του ανωτέρω δημότη και να υποβληθεί συγκεκριμένο σύννομο όμοιο για ενοικίαση ή όποια άλλη περιστασιακή χρήση προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία. ( Ν.3377/05 άρθρ. 1 παρ. 5 &6 , ΠΔ 254/05)
Άλλη Πρόταση: ΟΧΙ
Τελική Απόφαση: ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ
4.- Συνέλευση κατοίκων τοπικής κοινότητας.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πιο πάνω θέμα είπε:
Σύμφωνα με παλαιότερη απόφασή μας για πραγματοποίηση συνέλευσης των κατοίκων της τοπικής μας κοινότητας, προτείνω όπως αυτή γίνει μέσα στην εβδομάδα από 2 μέχρι 7 Ιουλίου 2012 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν.3852/10 και την από 30/4/12 απόφασή μας.
Άλλη Πρόταση: ΟΧΙ
Τελική Απόφαση: ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ
5.- Πρόταση για ενοικίαση δημοτικών ακινήτων που βρίσκονται στην τοπική μας κοινότητα.
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πιο πάνω θέμα είπε:
Σε υλοποίηση παλιότερης απόφασής μας για αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προτείνουμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για ενοικίαση όσων των δημοτικών αγροτικών ακινήτων που  υπάρχει ενδιαφέρον και συγκεκριμένα :
1.- Το αγροτεμάχιο με αριθμό 2412 ( ΚΑΕΚ 230061001153) έκτασης 3.375 τ.μ. (κτηματολόγιο 3.543,24 τ.μ) με δυνατότητα άρδευσης και υπό τον όρο να μην γίνουν μόνιμες κατασκευές- εγκαταστάσεις  σ’ αυτό.
2.- Το αγροτεμάχιο με αριθμό 296 έκτασης  11.232 τ.μ. το οποίο κατατμήθηκες στα εξής δύο μετά τη διάνοιξη του δρόμου Δισπηλιό – Κωσταράζι, α) ΚΑΕΚ 230061005017 έκτασης 3.090,43 τ.μ. και β)  ΚΑΕΚ 230061108002 έκτασης 3.277,91 τ.μ. με δυνατότητα άρδευσης και υπό τον όρο να μην γίνουν μόνιμες κατασκευές- εγκαταστάσεις  σ’ αυτό.
3.- Να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο με τον κ. Ευάγγελο Παναγιωτίδη τηλ.6981955747 για τα αγροτεμάχια που ήδη έχει νοικιασμένα με τις αναγκαίες προσαρμογές ως προς τη διαδικασία καταβολής του αντιτίμου κλπ.

Άλλη Πρόταση: ΟΧΙ
Τελική Απόφαση: ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑΙ

Μη υπαρχόντων άλλων θεμάτων για συζήτηση ο πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης. Προς πίστωση υπογράφεται αρμοδίως το παρόν.
Ο πρόεδρος                Η Γραμματέας                 Τα μέλη:  1)                               2)        

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συνέλευση κατοίκων Τοπικής Κοινότητας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Αμπελόκηποι 3/7/2012
Δ Η Μ Ο Σ   Ο Ρ Ε Σ Τ Ι Δ Ο Σ                                                 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   

                                       Π ρ ό σ κ λ η σ η
          Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και τους φορείς του χωριού μας να συμμετάσχετε στην συνέλευση των κατοίκων της τοπικής κοινότητάς μας που θα γίνει την 6η  Ιουλίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30  στο  πολιτιστικό κέντρο Αμπελοκήπων  για να σας ακούσουμε όλους για τα θέματα που μας αφορούν με ενδεικτικά θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.- Απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε (2011) και σχεδιασμός για την τρέχουσα χρονιά (2012).-  
2.-Ενημέρωση για το θέμα του Σχολείου.-
 3.- Προτάσεις των φορέων και των κατοίκων του χωριού μας για τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη και τις δράσεις που πρέπει ν’ αναλάβει ο δήμος.-
                          Ο
Πρόεδρος  του Τοπικού  Συμβουλίου
Αναστάσιος Ε. Ντίνας