Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΟΡΕΣΤΗΣ"

Θέμα 1ο: Εξέταση αιτήματος Αθλητικού πολιτιστικού Συλλόγου Tae Kwon Do  «ΟΡΕΣΤΗΣ» .

      Στους Αμπελόκηπους και στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου , σήμερα στις 16/2/2011, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη  και ώρα 6.30 μ.μ. συγκεντρώθηκε το Τοπικό Συμβούλιου Αμπελοκήπων  του Δήμου Ορεστίδος σε τακτική  συνεδρίαση, ύστερα από την αριθμ. 1183/   11-2-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου  που επιδόθηκε στον καθένα σύμβουλο χωριστά.
    Ο Πρόεδρος αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία , αφού σε σύνολο 3 μελών βρέθηκαν παρόντες 3, δηλ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                              ΑΠΟΝΤΕΣ

1. Ντίνας Αναστάσιος
2. Ευαγγέλου Κων/νος                                               
3. Κούτση Ελευθερία

     Παρούσα στη συνεδρίαση ήταν και η Δημ. Υπάλληλος Αντωνοπούλου Στεργιανή , για την τήρηση των πρακτικών.

Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το 1ο  θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε ότι :
Ο πιο πάνω αθλητικός σύλλογος αιτείται την χρήση της μεγάλης αίθουσας του πολιτιστικού μας κέντρου κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19.00 μέχρι 22.00 για τις προπονήσεις τους ενόψει Πανελληνίου Πρωταθλήματος.  Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αμπελοκήπων (ΠΕΛΣΑ) που κυρίως χρησιμοποιεί το Πολιτιστικό Κέντρο ΔΕΝ έχει καθόλου δραστηριότητες την Πέμπτη  και την Τρίτη οι δραστηριότητες τελειώνουν την 19.30 ώρα. Ο πρόεδρος  και ο προπονητής του «ΟΡΕΣΤΗ» δήλωσαν ότι  δεν απαιτείται ιδιαίτερη θέρμανση του χώρου παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που η εξωτερική θερμοκρασία είναι αρνητική και μόνο για λίγο και θα συμμορφώνονται με τις υποδείξεις χρήσης του χώρου. Επίσης προσφέρονται ν’ αναλάβουν μέρος της ευθύνης καθαριότητας του χώρου που τώρα έχει ο ΠΕΛΣΑ.
Επειδή όπως προκύπτει από τα ανωτέρω η πιθανή οικονομική επιβάρυνση του δήμου για καύσιμα θα είναι πολύ μικρή σε ετήσια βάση, ο σύλλογος εδρεύει στον δήμο μας και απευθύνεται κυρίως σε δημότες, πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, είναι πολλαπλά χρήσιμο για την τοπική μας κοινότητα (λόγοι κοινωνικοί, πολιτιστικοί, πολιτισμικοί και εμπορικοί προβολής του χωριού) να επιτρέψουμε την χρήση του χώρου του πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων στον πιο πάνω αθλητικό σύλλογο «ΟΡΕΣΤΗΣ» για το τρέχον αθλητικό έτος κάθε Τρίτη 19.45-22.00 και Πέμπτη 19.00-22.00 με τον όρο να συμμορφώνεται στις οδηγίες, να διατηρεί τον χώρο σε καλή κατάσταση και να συνεργάζεται με τον ΠΕΛΣΑ για συντονισμό τυχόν έκτακτων εκδηλώσεων.

   Και κάλεσε το συμβούλιο ν΄ αποφασίσει σχετικά.
  Το συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση κι έχοντας υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και τις σχετικές διατάξεις

α π ο φ α σ ί ζ ε ι          ομόφωνα


  1. Συμφωνεί με την πρόταση του Προέδρου  για  την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πολιτιστικού κέντρου Αμπελοκήπων στον σύλλογο «ΟΡΕΣΤΗ» όπως αναλυτικά αναφέρεται στην εισήγηση.

  Η Απόφαση αυτή πήρε αριθμ. 4/2011

   Για το σκοπό αυτό , συντάχτηκε το παρών πρακτικό και υπογράφεται ως εξής

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου