Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ


Αναδρομή…

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας της κοινότητάς μας.
Γυρίζοντας ένα χρόνο πίσω, σκέφτομαι ότι ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια με όνειρα και φιλοδοξία να γίνει ένα εργαλείο & μέσο επικοινωνίας μας με τους χωριανούς μας (κατοίκους ή απόδημους) αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο. Εννοείται ότι απευθυνθήκαμε κυρίως στους νεώτερους χωριανούς και χρήστες της τεχνολογίας των Υπολογιστών.
Τα αποτελέσματα δεν είναι θεαματικά βέβαια αλλά αρκούντως ικανοποιητικά για να συνεχίσουμε. Όχι μόνο να συνεχίσουμε αλλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη σελίδα μας ελκυστικότερη, πληρέστερη  και λειτουργικότερη. Οι παρατηρήσεις σας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες σ’ αυτό. Παρά τις αντίξοες συνθήκες (γενικές & ειδικότερες) θα επιμείνουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την κοινότητά μας λέγοντας πάντα την αλήθεια έστω κι αν δεν είναι ευχάριστη και ενεργώντας για το γενικό καλό μέσα από το οποίο θα ωφεληθούμε ο καθένας ξεχωριστά.
Επειδή όμως δεν χρησιμοποιούν όλοι το διαδίκτυο σας ενημερώνουμε ότι κάθε Τρίτη από τις 9 μέχρι τις 11.30 το πρωί και κάθε Πέμπτη από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 το απόγευμα θα είμαστε στο γραφείο της κοινότητας για όποιον χρειάζεται…
Με την ελπίδα να συναντηθούμε σ’ αυτό το δρόμο για να καταθέσουμε όλοι τον «οβολό» μας στην κοινή προσπάθεια για κοινό όφελος, εύχομαι «Καλή Χρονιά» .
Τάσος Ντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου