Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Απολογισμός!!!
Έγινε τελικά με τη συμμετοχή των «συνήθων υπόπτων», η επιχείρηση «Περιβάλλον» με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερες από τριάντα (30) μεγάλες  σακούλες  σκουπιδιών, από: Τον περιφερειακό δρόμο μέχρι την είσοδο από Μηλίτσα και μέχρι του Μιχαλάκα, τον κεντρικό δρόμο, το παρκάκι , το γήπεδο, την πλατεία, το Σχολείο, το ΚΕΠ και την Εκκλησία των Αγ. Κων/νου & Ελένης. Επίσης κόπηκαν τα βάτα στη νότια πλευρά του γηπέδου χάρη στην παρέμβαση του Ανδρέα & Κων/νου Ζησιάδη με τα μηχανήματά τους.
Σημαντικότατη η συμμετοχή μιας δεκάδας μικρών παιδιών ( από 4 – 13 ετών) που ακολουθώντας τους γονείς τους ή ακούοντας την προτροπή των γονέων τους συμμετείχαν και καθάρισαν κοινόχρηστους χώρους. Αυτά θα είναι η μαγιά για τους εθελοντές του αύριο.
Βέβαια επιθυμία – προσδοκία των διοργανωτών ήταν μεγαλύτερη συμμετοχή που δεν επιτεύχθηκε για διάφορους λόγους. Την επόμενη φορά (θα υπάρξει σύντομα) θα είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή.
Οι διοργανωτές,( το τοπικό συμβούλιο και ο πολιτιστικός σύλλογος) θέλουν να ευχαριστήσουν ονομαστικά όσους συμμετείχαν. Ευχαριστούμε λοιπόν: Τον Ευαγγέλου Κώστα και την 4χρονη κόρη του Χριστίνα, την Ναταλία Μαλιαρτσούκ και την 4χρονη κόρη της Ανδρονίκη, Τον Κώστα Βασιλειάδη και τους γιούς του Στέργιο, Βαγγέλη και Γρηγόρη, τον Αργύρη και την Αρετή Γεωργιάδη, την Φανή και τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, τον Ανδρέα Ζησιάδη και το γιό του Κωνσταντίνο, τον Βαγγέλη Τρυφόπουλο, τον Γιώργο Ρουσκόπουλο, τον Νίκο Πανταζόπουλο, την Γεωργία Ξανθοπούλου, τον Φώτη και το Χρίστο Νικόπουλο και τον αντιδήμαρχο Πέτρο Χατζή. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τους ζηλέψουν πολλοί και να τους ακολουθήσουν την επόμενη φορά.
Τέλος Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
Για τον ΠΕΛΣΑ                                                                                Για το Τοπικό Συμβούλιο
Σοφία Χατζή                                                                                     Αναστάσιος Ντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου