Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Συνέλευση που ΔΕΝ έγινε!!!

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στις 6/7/2012 η προγραμματισμένη συνέλευση των κατοίκων λόγω έλλειψης συμμετοχής. Δυστυχώς οι προσελθόντες για να συμμετάσχουν ήταν ελάχιστοι (λιγότεροι από πέντε). Έτσι κρίθηκε ότι ήταν η συνέλευση απρόσφορη και έπρεπε να αναβληθεί για ευθετότερο χρόνο. 
Βέβαια η σχεδόν παντελής έλλειψη συμμετοχής σε κορυφαίες δημοκρατικές διαδικασίες σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις όλων μας από τον Δήμο και την καθημερινή συμπεριφορά μας ως πολίτες μας προβληματίζει ιδιαίτερα.
Ελπίζουμε οι λόγοι της μη συμμετοχής ΔΕΝ είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για την πορεία της τοπικής μας κοινότητας αλλά άλλοι κυρίως επειγουσών εργασιών.
Απλά θέλουμε να επισημάνουμε ότι ίσως αξίζει να προβληματιστούμε όλοι μας για το πως θέλουμε να διαμορφώνεται η κοινοτική μας ζωή και να την κάνουμε πιο συμμετοχική, γιατί ξέρουμε από το παρελθόν ότι όπου μειώνεται η λαϊκή συμμετοχή αποδυναμώνεται η δημοκρατία και αναπτύσσονται αυταρχικές συμπεριφορές.
Στην επόμενη Συνέλευση που θα προσδιοριστεί σε προσφορότερο χρόνο, μπορούμε να δείξουμε τι είδους κοινοτική συνύπαρξη επιθυμούμε με την συμμετοχή μας και την κατάθεση της πρότασής μας.
Ιούλιος 2012
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου


Αναστάσιος Ε. Ντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου