Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΔΗΜΑΠΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καστοριά 10 - 4 - 2013
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Αριθ.Πρωτ.: 15381/1653
Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση: Διοικητήριο
Πληροφ. : Tσιόλα Πηνελόπη
Τηλεφ. : 24670/22995
FAX : 24670/22230
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς
Διακηρύσσει ότι:
Θα γίνει πλειοδοτική δημοπρασία των ακόλουθων δασικών προϊόντων α) Καυσόξυλα Δρυός συνολικού όγκου 3,00 χ.κ.μ που κατασχέθηκαν μετά από παράνομη υλοτομία & μεταφορά, πράξη που έλαβε χώρα την 17-1-2013 σε δάσος πλησίον του οικισμού Γέρμα, τα οποία φυλάσσονται στο δημόσιο δασικό φυτώριο Άργους Ορεστικού .
Καλούνται να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι με τους πιο κάτω όρους και υποχρεώσεις.
1. Η δημοπρασία θα γίνει μόνο για το προαναφερθέν προϊόν και έτσι θα λαμβάνονται οι προσφορές των πλειοδοτών.
2. Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 94,08 € κατά σύνολο   (3,00 χ.κ.μ Χ 27,76€  /χ.κ.μ=83,28€ + 13% ΦΠΑ = 94,08€ ) κατασχεθέντων προϊόντων στο οποίο ανέρχεται το από τα δημόσια δάση δικαίωμα του δημοσίου.
Το ανωτέρω Δασικό προϊόν υπόκειται σε συντελεστή Φ.Π.Α.13% για τα καυσόξυλα.
3. Κανένας δεν γίνεται δεκτός στη δημοπρασία, αν δεν καταβάλει στον υπάλληλο, ο οποίος τη διενεργεί ως εγγύηση το ποσό των 31,36 € γραμμάτιο ή διπλότυπο είσπραξης ή ισόποσο εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας της χώρας, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο (1/3) της συνολικής αξίας του εκποιούμενου προϊόντος, που υπολογίσθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα διατίμηση. Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται σ’ όσους αποσύρονται της δημοπρασίας. Κρατείται μόνον του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επίσης επιστρέφεται με απόδειξη μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας, αφού προσκομίσει στον υπάλληλο, γραμμάτιο ή διπλότυπο είσπραξης για το σύνολο του εκπλειστηριάσματος και αφού καταβληθούν στον δικαιούχο τα κατωτέρω οριζόμενα τυχόν έξοδα
δημοσιεύσεων μεταφοράς και φυλάξεως κατασχεθέντων προϊόντων.
4. Με βάση το γραμμάτιο ή διπλότυπο αυτό, η Υπηρεσία εκδίδει πιστοποιητικό βεβαίωσης της εγκρίσεως  του αποτελέσματος της δημοπρασίας στο όνομα του τελευταίου πλειοδότη. Με το πιστοποιητικό αποδεικνύεται η κυριότητα των κατασχεθέντων και γίνεται η παραλαβή με ευθύνη και δαπάνη του πλειοδότη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί με τις διατάξεις και προθεσμίες παραλαβής.
5. Ο καθένας ο οποίος συμμετέχει στη δημοπρασία, υποτίθεται ότι έλαβε γνώση της ποιότητας και της ποσότητας του εκποιούμενου προϊόντος και υποχρεούται να προσφέρει τιμές και για το ανωτέρω
εκποιούμενο προϊόν .
6. Τα τυχόν έξοδα δημοσιεύσεως, μεταφοράς, φυλάξεως των εκποιουμένων δασικών προϊόντων τα οποία ανέρχονται στο ποσό των … € βαρύνουν τον  τελευταίο πλειοδότη.
7. Τα πρακτικά δημοπρασίας εγκρίνει ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς σύμφωνα με το άρθρο 271 του Ν.Δ. 86/69 «Περί Δασικού Κώδικα»
Η δημοπρασία θα γίνει στο συνηθισμένο χώρο Διοικητήριο – Ημιώροφος, 3ο Γραφείο, την 26η του μηνός Απριλίου του 2013 ημέρα Παρασκευή και επειδή είναι μονοήμερη αρχίζει την 09:00π.μ ώρα και τελειώνει την 10:00πμ ώρα ακριβώς. Σε περίπτωση αγόνου αποτελέσματος η δημοπρασία θα επαναληφθεί την 2η Μαΐου του 2013 ημέρα Πέμπτη αρχίζει την 09:00πμ ώρα και τελειώνει την 10:00πμ ώρα ακριβώς.
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Δασών Καστοριάς
α.α
Κωστακοπούλου Στυλιανή
Δασολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου