Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           Αμπελόκηποι 2 Μαΐου 2011
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                                              Αριθμ. Πρωτ: Δ.Υ.         
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ                                                                      
 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ    
                                                                                               
Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

            Αγαπητοί συγχωριανοί

Το τοπικό συμβούλιο Αμπελοκήπων στην προσπάθειά του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο χωριό μας, παίρνει διάφορες πρωτοβουλίες  στις οποίες σας χρειάζεται συμπαραστάτες και βοηθούς. Συγκεκριμένα για τα πιο κάτω θέματα:
1.   Προστασία δημοτικής Περιουσίας από τυχόν καταπατήσεις ή οποιασδήποτε μορφής προσβολή.
2.     Προστασία της δημόσιας υγείας από τη λειτουργία κάθε είδους «ύποπτης» για επιβάρυνση ή και μόλυνση του περιβάλλοντος δραστηριότητας στα όρια της τοπικής μας κοινότητας.
3.   Προστασία της δημόσιας υγείας και αισθητικής μας με την συγκέντρωση των ογκωδών απορριμμάτων με ειδικό φορτηγό αυτ/το του Δήμου την 1η  και 15η εκάστου μηνός ή ύστερα  από συνεννόηση και αποκατάστασης «αισθητικών» προσβολών είτε από τους υπαιτίους είτε από τον Δήμο.
4.    Πυροπροστασίας με τον καθαρισμό των δημόσιων χώρων από χόρτα και λοιπά εύφλεκτα υλικά που μπορεί να αποτελέσουν πηγή ανάφλεξης. Οι κάτοικοι έχουν την ίδια υποχρέωση για τους ιδιωτικούς ανοικτούς χώρους. ( Πυροσβ. Διάταξη 4/87 ΦΕΚ 724/Β/22/12/87 και Πυροσβ. Διάταξη 9Α/2005 ΦΕΚ 1554/Β 10/11/2005).
5.   Δημιουργία εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας και πυροπροστασίας.
Για να υπάρξει και η παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας σας χρειαζόμαστε για να μας ενημερώνετε πρώτα από όλα και να συμμετέχετε όπου χρειαστεί αλλά κυρίως να επιμεληθείτε για την καθαριότητα και ασφάλεια των ακάλυπτων χώρων σας έγκαιρα ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες επιβάρυνσης της δημόσιας υγείας και μείωσης του κινδύνου πυρκαγιών.
Για κάθε ενημέρωση στον Πρόεδρο του τοπικού τηλ. 2467085491 και κινητό 6977301732, στην ιστοσελίδα της τοπικής μας κοινότητας {ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ} www.ampelokipiorestidos.blogspot.com

Σας περιμένουμε

Για το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελοκήπων
Ο Πρόεδρος  Αναστάσιος Ντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου