Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΕΙΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
'Αργος Ορεστικό  25-2-2012
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αριθμ.Πρωτ: 1987
ΔΗΜΟΣ  ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
Π ρ ό σ κ λ η σ η
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
email: samarasmanios@gmail.com
                               Προς:
1) Το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

2) Τις κυρίες και τους κυρίους

    Δημοτικούς Συμβούλους


3) Τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού
4) Τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
5) Τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων
Κοιν:

Μ.Μ.Ε, ΤΕΕ, ΤΟΣΥΝ Άργους Ορεστικού
         
 Σας καλούμε να προσέλθετε  την   29η Φεβρουαρίου   2012 , ημέρα  Τετάρτη      και ώρα 19:30 σε  τακτική  συνεδρίαση  στο Δημαρχείο, με θέμα  ημερήσιας διάταξης:
Α/Α
ΘΕΜΑ
1
Μεταβολές σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστίδος για το 2012- 2013

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι  των Δημοτικών και Τοπικών  Κοινοτήτων  καθώς και οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων  να προσέρχονται στο Δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα θέματα από τις υπηρεσίες του Δήμου.
   
     Ο Πρόεδρος

Σωκράτης Μπουρινάρης

1 σχόλιο:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος όταν μάθανε ότι επίκειται συρρίκνωση του Κέντρου Χρόνιων Παθήσεων ή όπως αλλιώς το λένε (σημ: όπου συντηρεί πολλούς μισθοσυντήρητους, καρεκλοκένταυρους, με ειδικότητες του τύπου ράπτριες- άκουσον άκουσον ) σηκώθηκαν και πήγαν όλοι μαζί (Δήμαρχος , Αντιδήμαρχοι και κάποιοι σύμβουλοι) στον Διοικητή του Νοσοκομείου για να ζητήσουν τον λόγο, με τρόπο όχι συμβατικό. Απειλές, χειρονομίες, φωνές , τρομοκρατία, κατάληψη του γραφείου και πολλά άλλα γραφικά. Και λέω γραφικά γιατί όταν οι γονείς και κάτοικοι των Αμπελοκήπων με κατάθεση ψυχής διαμαρτύρονταν για το κλείσιμο του Δημοτικού τους Σχολείο πολύ πιο κόσμια , στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και στην Περιφέρεια Κοζάνης (μόνοι τους χωρίς την παρουσία του Δημάρχου , Αντιδημάρχων και λοιπών συμβούλων ) τους αποκάλεσαν τότε γραφικούς , χωριάτες και απολίτιστους , και ότι τα δίκαια δεν διεκδικούνται με αυτόν τον τρόπο .

    Όταν τους ήρθε όμως το αβγό εκεί που όλοι ξέρουν , ξεσηκώθηκαν. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι. Έρχονται τώρα να βγάλουν (είναι σίγουρο) άλλη μια ωραία απόφαση για δήθεν επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων για τον τύπο όμως μόνο.
    Μην ξεχάσετε να κλείσετε και ραντεβού στην Αθήνα με την κ.Υπουργό όπως και πέρυσι . Ναι μα το θεό πλάκα θα έχει.

    Να μάθετε κύριοι, και πρώτα εσείς κύριε Δήμαρχε ότι δεν είστε Δήμαρχος της Χρούπιστας, και εσείς οι υπόλοιποι (από όλους τους συνδυασμούς χωρίς καμία εξαίρεση και το εννοώ) ότι εκπροσωπείτε ολόκληρο τον Δήμο και υπερασπίζεστε τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των Δημοτών σας.

    Υπ’οψιν:

    Ο γνήσιος αγώνας συνεχίζεται…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή