Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012



Ημέρα   Περιβάλλοντος
Άλλη μια σημαντική παγκόσμια ημέρα γιορτάζουμε σήμερα! Αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα λύνουμε όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Ίσως και να τα αυξάνουμε! Το πιθανότερο…
Όμως για κάποιους είναι μέρα που αποτελεί αφορμή για ενασχόληση της σκέψης με θέματα περιβάλλοντος.
Όλοι ξέρουμε πια και δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είτε χρησιμοποιώντας μεγαλοστομίες για να εντυπωσιάσουν ακροατές ή αναγνώστες είτε ακούοντας τις προηγούμενες γελώντας «κάτω από τα μουστάκια μας» επειδή τους γελάσαμε κάνοντας πως ακούσαμε και φεύγουμε όλοι  ευχαριστημένοι και το αποτέλεσμα: ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ!!!
Επειδή εμείς δεν είμαστε αυτής της συνομοταξίας, κάνουμε δράσεις για το περιβάλλον κάθε μέρα και όποτε μπορούμε! Με τους τοπικούς φορείς (ΠΕΛΣΑ, ΔΟΞΑ, Εκκλ. Επιτροπή, μεμονωμένους κατοίκους-κυρίως νέους) και εθελοντική δράση παρεμβαίνουμε για να αλαφρώσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε μαζί μας (6977301732, 2467085491) για να υιοθετήσετε μια δράση. Π.χ. Προστασία της βρύσης και του περιβάλλοντος χώρου στο παλιό πηγάδι  ή ότι άλλο σκέφτεστε ή θα προκύψει από τη συζήτηση.
Αυτό το χρωστάμε στα παιδιά μας που μας δάνεισαν τη γή που ζούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου