Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι
Το χωριό από τον κόμβο Εγνατίας.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
                                    


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του Κέντρου Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος» σε συνεργασία και υποστήριξη με το Δήμο Ορεστίδος

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, σε συνεργασία και υποστήριξη με το Δήμο Ορεστίδος πρόκειται να υλοποιήσουν εκδηλώσεις ανοιχτού τύπου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

1.                        Ενημερωτικό περίπτερο στο χώρο της λαϊκής αγοράς από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. όπου τα στελέχη της «Διεξόδου» θα παρέχουν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό πρωτογενούς πρόληψης.
2.                        Μουσικοθεατρικά δρώμενα στο Νέο Πάρκο στις 8:00 μ.μ. όπου θα εμφανιστεί το παιδικό τμήμα του Χορευτικού Βογατσικού και δύο χορευτικά τμήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού τα οποία θα δώσουν τη σκυτάλη σε νεανικά συγκροτήματα και μουσικά σχήματα του Άργους Ορεστικού:
·       Ελευθερία Κυδωνάκη και Ελένη Μπέλλου
·       Ιάσωνας Ιασωνίδης και Ειρήνη Σιώμου
·       One time left
Στόχος της πρωτογενούς πρόληψης είναι η αποφυγή της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και η προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των νέων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καλλιέργεια κοινωνικών και προσωπικών δεξιοτήτων. Το Κέντρο Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών «Διέξοδος» έχεις ως σκοπό την ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιεί σε όλη την κοινότητα.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών «Διέξοδος» 2467023278 και 2467024578 και στη διεύθυνση Αθ. Διάκου και Θουκυδίδη γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου